Medium
Nummerologie
Coach

1 credit p.m.

LionHeart

Hallo en welkom! Mijn naam is LionHeart en ik ben hier om licht te werpen op de onbekende paden van uw leven. Met meer dan 15 jaar ervaring als een gerespecteerde en vertrouwde paragnost en spiritueel medium, heb ik duizenden mensen geholpen bij het navigeren door de complexiteiten van liefde, werk en persoonlijke relaties.

Wat mij onderscheidt, is mijn diepgaande empathie en analytische vaardigheden. Net als de leeuw, heb ik ook een krachtig intuïtief gevoel, een groot hart vol liefde en een krachtige spirituele energie om u te begeleiden op uw pad. Ik luister niet alleen naar uw woorden, maar voel uw emoties, lees uw energie en stem me af op de subtiele trillingen van uw spirituele aura. Deze benadering stelt me in staat om diepere inzichten te leveren die verder gaan dan oppervlakkige antwoorden.

Mijn expertise gaat verder dan een reading. Ik heb uitgebreide kennis van astrologie en ben bedreven in het communiceren met spirituele gidsen. Deze gecombineerde kennis stelt me in staat om een op maat gemaakt pad voor u uit te stippelen, aangepast aan uw unieke spirituele reis.

In mijn begeleiding streef ik ernaar om u niet alleen antwoorden te geven, maar ook praktische hulpmiddelen en technieken om u te ondersteunen in uw dagelijks leven. Of u nu op zoek bent naar advies over uw liefdesleven, carrière-oriëntatie nodig heeft of uw persoonlijke relaties wilt verbeteren, ik ben hier om u te begeleiden.

Om te beginnen heb ik alleen uw voornaam en geboortedatum nodig. Van daaruit kunnen we samen de spirituele reis beginnen om uw diepste vragen te beantwoorden en uw helderste toekomst te ontdekken. Ik kijk uit naar onze gesprekken en de kans om u te begeleiden op uw pad.

Laten we samen op reis gaan naar uw helderste toekomst, neem gerust contact op.

Met warmte en licht,

LionHeart

Gastenboek (7):


Sylviavliek@live.com:
Kort maar krachtig,dat zijn voorspelling uitkomt !

Marjolein:
Fijn consult!

Marjolein:
Fijn consult!

mathilde :
Goed consult

Anoniem :
Fijne dame bevestigd wat ik al wist maar ook goede raad gegeven

I.:
Mijn verbinding viel uit in ons gesprek. Toch kon je een aantal dingen perfect benoemen! Bedankt voor je woorden. Ik kijk uit naar de toenadering. Een vermoeid leeuwtje.

K:
Eerlijke en mooie reading gekregen! Echt een aanraderStart chat
Terug