Pendel
Medium
Tarot

1 credit p.m.

Maité

Ik ben Maité, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties. Met een sterk ontwikkelde intuitie. Tevens heb ik de opleiding Akasha Kroniek therapeut gevolgd, de Akasha-kronieken is een methode waarmee je toegang kunt krijgen tot het geheugen van het universum. In dit geheugen staat alle informatie over jouw ziel en de ziel van alle andere levende wezens op aarde. Op deze manier kan ik veel informatie ophalen over jou en/of de persoon waar je vragen over hebt.

Tijdens een consult werk ik vanuit mijn intuitie en luister ik naar je verhaal. Op die manier kan ik zuiver op je energie invoelen en je waardevolle inzichten geven.

Mijn doel is om mensen op een onvoorwaardelijke, integere en zuivere manier bij te staan. Samen, en met de hulp van mijn overleden vader, gidsen en engelen breng ik helderheid en duidelijkheid op al je levensgebieden. Je mag me alles vragen, geen enkele vraag is me te gek.

Groetjes Maité 

Gastenboek (4):


Caroline:
Fijne chat, voelt alles goed aan. Dank xx

M.:
Lieve Maité, dank je dat je me laatste zo goed geholpen hebt. Je bent geduldig en lief, maar toch eerlijk en oprecht. Je wikkelt er geen doekjes omheen en dat is erg prettig. Een aanwinst ben je! x

Els:
Hoi, Dank je wel voor je goede reading en luisteren oor. Echt Top en dank je wel!. gr Els

Louis:
Lieve dame !Start chat
Terug