Mediums bellen

Stel je hebt een brandende vraag aan een van onze mediums. Je zit met een probleem, er drukt iets op je hart. Of er is iemand overleden en je bent met een aantal dingen blijven zitten. Het zit je nog maar niet lekker. Hoe ga je er dan mee om? Blijf je ermee zitten of bel je met een van onze mediums die voor jou contact kunnen leggen met je gids of bijvoorbeeld met degene die is overgegaan naar de spirituele onzichtbare wereld? Of je hebt sinds kort ontdekt dat de dingen die jij ziet, weet of voelt ook afkomstig zijn uit de paranormale wereld. Wat doe je dan? Juist, dan bel je met onze lijn waar mediums, paragnosten en reikmasters of waarzeggers en astrologen wat je maar wenst je vakkundig verder helpen en antwoorden of inzichten proberen te geven op je vragen. Ben je zelf helderziend of anders paranormaal dan kunnen onze mediums je verder helpen bijvoorbeeld om dingen die je ziet te begrijpen en om je uitleg te geven hoe je ermee om kunt gaan.

Wat te doen en wat absoluut niet. Maar ook, hoe je jezelf kunt beschermen tegen kwade en schadelijke invloeden zoals boze geesten en demonen. Het is zaak om kennis te krijgen en te weten hoe je jezelf beschermt en aard. Hoe je ervoor zorgt dat je niet gaat zweven. Of dat boze geesten je lichaam proberen over te nemen of je energie proberen te stelen. Dat zou zo jammer zijn. Jouw energie is belangrijk. Het is belangrijk voor het geheel. Het kan van grote invloed zijn hoe jij je gaven ontwikkeld. Mede daarom helpen we je graag. Als je je vragen voor jezelf helder hebt kun je kijken op de website welke consulent er het beste bij je vraag past. Het heeft geen zin om een paragnost te bellen die geen medium is wanneer je vragen wilt stellen over een overledene. Soms hebben mensen meerdere gaven en zijn meerdere keuzen mogelijk. Luister dan heel goed naar wat je gevoel je ingeeft. Kijk naar de plaatjes en lees de profielen zorgvuldig.

Omdat soms dingen zo binnenkomen dat je je focus alleen bij dat ene legt en al het andere compleet niet blijft hangen. Tijdens het gesprek is een open sfeer belangrijk. Bespreek wat je ervaart en wat iets met je doet. Bespreek ook je gevoel. Vindt je iets prettig, of misschien juist helemaal niet.

Is het moeilijk? Soms is dat ook zo door de gevoelens of omdat je een boodschap krijgt die je eigenlijk niet wilde horen. Het is de waarheid zoals waargenomen maar eigenlijk wilde je iets anders. Ja zo gaan die dingen soms. Soms moet je even slikken. Onze mediums zullen er alles aan doen om het zo prettig mogelijk te houden. Zij werken vanuit een liefdevolle hartelijke intentie en zijn gericht op jou om jou te helpen. Naar een hoger plan. Naar een transformatie, of juist door een transformatietijd heen. Dat kan allemaal. Maar opwellende gevoelens en emoties horen daar bij. Daar is plaats voor en ruimte voor bij ons.

Het mag er zijn. Jij mag er zijn! 
Datum: 21-11-'16

Terug naar overzicht