Medium
Paragnost
Kaarten

1 credit p.m.

Frey

Helder voelend, kaartlegger met meer dan 10 jaar ervaring op de bellijn. Mijn specialisaties zijn relatie - werk - persoonlijk groeiproces. Zelf verdiep ik mij in alternatieve geneeswijzen. Het doel van een consult is jou inzicht te geven in je huidige levenssituatie en je verder te helpen op je levenspad. Met mijn empatisch inlevingsvermogen ben ik het perfecte luisterend oor. Tweetalig Nederlands/Frans

Liefs,
 

Gastenboek (9):


Liesbeth Jansen:
Alle antwoorden waren fantastisch, snel en correct!!

Vivi:
Top

Patricia:
Dank je wel Frey. Ik had de indruk dat we op het eind wat technische problemen hadden, maar ik heb een compleet verhaal. Fijn je gesproken te hebben.

Dominique :
Frey is zo aardig en zo goed wat ze zegt klopt gewoon ik ben soms wat onzeker in dingen maar frey helpt je echt doorheen ze blijft bij haar standpunt en klopt altijd wat ze zegt. Frey je bent een echte topper

Dominique janssen :
Heel aardig vrouw luisterend oor en geeft hele goede raad. Wat ze zegt klopt en dat merk je ook aan haar standvastigheid heb haar meerdere malen gebeld en steeds kan er niks anders van maken maar zo ligt het nu hihi. Echt heel fijn medium en een steun en luisterend oor als je iemand nodig hebt die je echt kan vertrouwen.

Patricia:
Ik heb een heel mooi gesprek met Frey mogen hebben. Voelde heel goed aan. Een extra bedankje hier is zeker op zijn plaats.

Beata:
Top!!!

...Anoniempje:
tevreden over Frey. ze is heel goed en rusttig om mee te praten. dank u frey topper

Cazé. Isabelle:
Ik heb met Frey gesproken via chat,heel rustig gesprek gehad met duidelijkheid...zeer tevreden!Start chat
Terug