Hoe werkt het chatten

Mediumchat4all.be Hoe werkt hetHoe werkt het chatten. Op mediumchat4all.be bieden wij spiritueel chatten aan met betrouwbare mediums en paragnosten. Het is fijn op voorhand te weten hoe het werkt. Het is simpel een spirituele chat te starten. Al vanaf € 0,90 cpm kun jij in gesprek zijn en al je vragen serieus beantwoord krijgen.
Een chat starten doorloop de volgende stappen
  1. Ga naar de pagina Credits om daar je te registreren en credits via een veilige omgeving aan te kunnen schaffen. Klik hier  
  2. Kies een van de aantrekkelijke creditpakketen uit en reken deze af
  3. Klaar om een spirituele chat met een medium of paragnost te starten
Een spiritueel consulent uitkiezen

Er zijn dagelijks veel mediums en paragnosten op de chat online. Deze chatwebsite is druk bezocht en kan het soms lastig wezen voor wie te kiezen. Bij elke box zie je de gaven staan, alsmede expertises en wat ze voor jou als klant kunnen betekenen. Kies diegene uit die goed voelt en aansluit bij jouw vragen. Zo weet je op voorhand, ik ga antwoorden krijgen waar ik echt iets aan heb.

Chatten hoe werkt dat

Als je credits hebt aangeschaft en een consulent hebt uitgekozen. Is het nog een kwestie van op de button klikken, "Start chat". En even te wachten totdat de consulent de chat ook binnenkomt. Als die klikt op accepteren, dan zijn jullie in gesprek. Want het fijne van spiritueel chatten bij Mediumchat4all.be is, dat de credits pas gaan lopen, als de consulent binnenkomt in de chat. Zo maak jij maximaal gebruik van je tegoed. 

Tijdens het chatten bestaat er een kleine kans dat de chat even kan haperen. Dan ligt dan of aan de internetverbinding bij de consulent, of aan jouw kant. Het systeem geeft dat aan. Waarom? Want wij willen dat jij hierdoor geen credits verliest. Om die reden breekt het systeem dan af na 30 seconden.