Mediumchat starten

Mediumchat starten. Mediumchat4all België is een paranormale website waar je met Mediums, Healers, Coaches, Paragnosten en Therapeuten spiritueel kunt chatten. Zit jij met vragen? Loop er niet mee rond. Start gerust een Online Mediumchat op Mediumchat4all België. 
Gescreende spiritueel consulenten
Elke Consulent op Mediumchat4all wordt van tevoren uitgebreid gescreend op zijn of haar gaven. Alle consulenten zijn zelfstandige ondernemers of freelancers, en zij zijn zelf verantwoordelijk voor alle consulten die zij geven. 
 
Mediumchat4all België is een chat website, waar je readings kunt krijgen via online chat en email consult. Het is met name geschikt voor mensen die liever niet bellen, of die geen tijd hebben om naar de praktijk van een Consulent te gaan. Wij van mediumchat4all onderscheiden ons van alle andere lijnen. Doordat wij de prijzen voor het chatten gunstig houden. Chatsessies vindt iedereen een fijne manier van communiceren. Want wie gebruikt er nu geen whatsapp. Want zo kun je een online spirituele chat zien. Zowel jij als het medium verstuurt snel berichtjes aan elkaar heen en weer.
Welke spirituele hebben onze mediums

Je vindt dagelijks veel mediums en paragnosten bij ons online. Die gaven bezitten als helderziendheid, heldervoelend zijn. Maar ook helder kunnen ruiken, of helderwetend zijn. Met deze gaven kunnen zij jouw vragen beantwoorden. Op een manier die wijzelf niet voor mogelijk houden. Onze topmediums zien en voelen en nemen waar met extra zintuigen. als het Zesde Zintuig en het Derde Oog.

Welke disciplines hebben mediums van mediumchat4all België

Ook vind je op mediumchat4all België Healers, Coaches, Therapeuten en Paragnosten. Mediums van Mediumchat4all zijn het meest allround, zij kunnen communiceren met Geesten, Gidsen, Engelen. En andere Energieën. Zij krijgen hun informatie voor jou door op jouw brandende vragen van deze bovennatuurlijke entiteiten.

Hulpmiddelen waar spiritueel consulenten gebruik van maken tijdens een Mediumchat
  • Pendelen: Dit is een eeuwenoud hulpstuk, die al in de tijd van de Romeinen gebruikt werd. Het medium of de paragnost stelt jouw vragen aan de pendel, die door de pendel met: 'ja', 'nee', of 'misschien' beantwoord worden
  • Tarot kaarten leggen: Deze zijn heel geliefd. De consulent trekt de kaarten afgestemd op jouw persoonlijke energie, en krijgt hierdoor antwoorden door. Bekende kaarten decks zijn: Lenormand en de Rider Waite tarot kaarten.
  • Magnetiseren: Magnetiseren wordt ook al eeuwenlang gedaan. Het is een vorm van healing, waarbij je pijn weg kan nemen bij je cliënt. De healer heeft altijd een goede opleiding hiervoor gevolgd, maar velen zijn met de gave van helen geboren. 
  • Healings: Bekende healings vormen zijn: Reiki, Dolfijn Reiki, Shamballa, enz.
Mediumchat starten
Elk medium van Mediumchat4all België heeft weer zijn eigen specialiteiten. Met daarbij meerdere en diverse paranormale gaven. Waarmee ze jou van antwoorden en paranormaal advies kunnen voorzien. Mocht je vragen hebben, of wil je spiritueel ontwikkelen. Misschien op zoek naar een luisterend oor. Onze mediums, paragnosten, healers en coaches van mediumchat4all België staan jou graag te woord. Want iedereen verdient innerlijke rust in zijn leven. Omdat je dan het geluk kunt voelen. Waardoor je leven zoveel fijner is.