Spiritueel werk -- Bezin voor je begint

Spiritueel werk -- Bezin voor je begint

Er is een prachtige stroming aan de gang op spiritueel vlak....heel wat mensen hebben op vrij korte tijd de angst overwonnen om zichzelf te laten zien als spiritueel kanaal.

Zonder cursussen te hebben gevolgd, -tig boeken te hebben gelezen, hebben ze ' het ' maar zijn vaak nog onzeker en willen zich graag professioneel verder ontwikkelen.

Evengoed is er ook de toenemende tendens aan mensen die om diverse redenen aan een spirituele hulplijn willen werken. Soms hoor ik dit wel eens van een cliënt : ' Mijn vriendin zegt dat ik spiritueel ben, ik heb net een pakje kaartjes gekocht en alles wat ik zeg klopt, denk je dat ik ook aan zo een lijn zou kunnen werken?'

Als spiritueel adviseur werken in deze tijd vereist veel meer dan een kaartje schudden, boodschappen brengen....om die reden zijn ook heel wat spiritueel adviseurs bij de spirituele lijn van www.paragnost-eddie.nl in diverse disciplines professioneel opgeleid, hetgeen je duidelijk bij de profielomschrijvingen kan lezen. What you see is what you get.

Spiritualiteit wordt in ons team van medewerkers in hart en ziel gedragen op een oprechte en zuivere manier, dat is ook wat de ware essentie van spiritualiteit is in het aardse leven. We zijn allemaal spirituele wezens doch niet iedereen voelt de ambitie om professioneel te werken als spiritueel adviseur en anderzijds is er een bijzondere explosie van mensen die heel graag willen werken aan een lijn en bij de screening toch niet over vermeende kwaliteiten beschikken om als spiritueel consulent te werken.

Je zou de vraag kunnen stellen: ' Wie screent en waarom gebeurt dit en de enige die zou kunnen screenen is God '....goed om toch met de twee voeten op de grond te staan en het niet te ver en te hoog te gaan zoeken. Screenings maken deel uit van de weg om op een duurzame manier als volwaardig spiritueel consulent te werken en liefst niet zo af en toe als je er even zin in hebt.

Je hebt als spiritueel consulent een commitment ten opzichte van cliënten die op je rekenen, dat je er bent voor de cliënten en niet omgekeerd, dat cliënten erop kunnen vertrouwen dat je regelmatig te zien en te spreken bent: dat draagt bij tot een fijne vertrouwensband tussen de consulent en de cliënten en uiteraard ook voor de lijnhouder die zich elke dag voor de 100 % inzet voor zijn consulenten én cliënten.

Ook al werkt de spiritueel consulent op zelfstandige basis en draagt die de volledige verantwoordelijkheid voor hoe een consult verloopt, toch wordt het groter plaatje belicht vanuit de nieuwe energie van de Nieuwe Tijd: het WIJ gevoel, het WIJ dragen samen zorg voor het succes van de spirituele advieslijn en dat is dé grootste troef van www.paragnost-eddie.nl

Soms ontstaat er frustratie aan de kant van iemand die heel graag aan een spirituele lijn wenst te werken en zich afgewezen voelt. Het kan gebeuren dat het nog niet het juiste moment voor diegene is , of het is het helemaal niet....iedereen is vrij om te solliciteren op een spirituele advieslijn en dient er rekening mee te houden dat er een neen komt.

Hoe spiritueel iemand dan werkelijk is, wordt heel snel duidelijk....het gebeurt dan wel eens dat diegene die zich afgewezen voelt, een lijnhouder bedreigt, manipuleert of zelfs openlijk berichten de ether instuurt. Het is altijd heel bijzonder hoe het Universum toch wel ingrijpt om erger te voorkomen, of zal ik het anders formuleren : dat de lijnhouder al ergens één of meerdere tekentjes heeft ontvangen niet in te gaan op het verzoek.

Werken als spiritueel consulent? Bezin voor je begint, want zoals de tijd er nu voor staat, wordt de sluier heel snel opgetild. We werken voor onszelf, in dienst van God en ten dienste voor onze cliënten en het is stille waar het nooit eens waait.

De essentie van ons werk is ons werken vanuit ons hart en dat bewijst het nog maar eens want we staan elke dag paraat voor onze cliënten ....wie dit werk niet vanuit het hart doet, houdt het niet vol, dat is duidelijk.


Datum: 22-10-'16

Terug naar overzicht